برنامه‌های مربوط به تندرستی و سلامت جاسوسی شما را می‌کنند!

ساخت وبلاگ
برنامه‌های مربوط به تندرستی و سلامت جاسوسی شما را می‌کنند!

کد خبر :38281

سه مورد از برنامه‌های بررسی شده در این پژوهش از آزمون‎های به عمل آمده رد شده‌اند و این گروه نروژی می‌گوید مراتب را به سازمان حمایت از داده‌های نروژ گزارش داده ‌است.

به گفته یک انجمن نروژی که گروه حمایت از حقوق مصرف‌کننده‌ است، سه برنامه ردیابی فعالیت‌های ورزشی مدت‌ها پس از این‌که ورزش نمی‌کنید هم به دنبال‌کردن فعالیت‌های شما می‌پردازند.

به گزارش آی تی اس ان (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات) ، هدف از این تحقیق که با نام SINTEF انجام شده‌ بررسی کاری است که برنامه‌های تندرستی پس از توقف فعالیت ورزشی انجام می‌دهند تا مشخص شود آیا این برنامه‌ها طبق سیاست‌های حریم‌خصوصی رفتار می‌کنند یا خیر.
سه مورد از برنامه‌های بررسی شده در این پژوهش از آزمون‎های به عمل آمده رد شده‌اند و این گروه نروژی می‌گوید مراتب را به سازمان حمایت از داده‌های نروژ گزارش داده ‌است.
در این گزارش آمده ‌است برنامه Runkeeper زمانی که از آن استفاده نمی‌شود به ردیابی کاربر پرداخته و داده‌های شخصی را برای یک شرکت شخص ثالث ارسال می‌کند. هم‌چنین به نظر نمی‌رسد این برنامه داده‌های شخصی را حتی با وجود درخواست کاربر حذف کند.
«ما متوجه شدیم که برخی برنامه‌ها از جمله Runkeeper از کاربر می‌خواهند دسترسی همیشگی را به محتوا بدهد. این درخواست هم‌چنین به همراه یک گواهی برای به اشتراک‌گذاری داده‌ها به یک شرکت شخص ثالث است که نامی از آن برده‌ نشده‌ است. این برنامه مانند بسیاری برنامه‌های دیگر نیز این اجازه را به خود می‌دهد تا بدون اطلاع کاربر، هر زمان که خواست ساسیت‌های حریم خصوصی‌اش را به‎روزرسانی کند. مشکل دیگری که در این برنامه‌ها مخصوصاً Runkeeper مشاهده شده‌ این است که اگر برای مدتی از برنامه استفاده نشود این برنامه مبادرت به حذف داده‌های شخصی نمی‌کند؛ حتی هیچ نشانه‌ای دیده نمی‌شود که اگر کاربر حساب کاربری خود را پاک کند داده‌های او حذف شوند.»
در این گزارش علاوه بر Runkeeper، نام دو برنامه دیگر Vipps و Happn‌ نیز آمده‌است. اگرچه این دو برنامه پیش از این نیز تحت برنامه‌های اتحادیه اروپا موضوع تحقیق و تفحص بوده‌اند. این پژوهش تمرکز بیش‌تری بر روی برنامه Runkeeper داشته‌ که از سوی شرکت آمریکایی FitnessKeeper ارائه شده‌ است.
این پژوهش از شرکت آمریکایی مذکور خواسته ‌است که سریعاً نسبت به این اشکالات پاسخگو باشد، دسترسی‌های غیر مجاز را حذف کرده و مطابق با معیارهای حریم‌خصوصی رفتار کند.
در قانون نروژ برای نفوذ به حریم خصوصی جریمه‌های مالی و زندان در نظر گرفته ‌شده ‌است. هنوز اظهار نظر رسمی از سوی شرکت سازنده در این خصوص ارائه نشده ‌است.

منبع: theregister/asis

تاریخ و زمان انتشار : شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۵ در ساعت ۸:۱۷:۰۲   بدون نظر

انتهای خبر

آی تی رسا ن ایران...
ما را در سایت آی تی رسا ن ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itrasan بازدید : 109 تاريخ : شنبه 1 خرداد 1395 ساعت: 12:25